Читомо > Новини > Екранізація роману Ульяненка поїде на Каннський фестиваль

Новини

Екранізація роману Ульяненка поїде на Каннський фестиваль

19.03.2018 0 Автор:

Екранізація роману Олеся Ульяненка «Серафима» візьме участь у програмі Каннського кінофестивалю La Fabrique des Cin?mas du Monde. Про це повідомляє Держкіно.

Стрічка є другою повнометражною роботою режисерки Марисі Нікітюк. Продюсують картину Юрій Мінзянов, Мирослав Слабошпицький та Ігор Савиченко.

Проект здійснює компанія Kristi Films за підтримки Держкіно.

Це історія про юну дівчину Серафиму, яка живе в приморському містечку і знається на травах та отрутах. Захищаючи себе, Серафима отруює свого друга і тікає з міста, відправляючись на пошуки своєї давно зниклої матері. Хвороблива жага любові перетворює Серафиму на монстра і серійну вбивцю, та відкриває правду про її справжню сутність.

98da22ca6a982bde1398118d9a06503a

La Fabrique des Cin?mas du Monde – професійна програма, створена Institut Frances у партнерстві з France M?dias Monde та підтримана Міжнародною організацією De la Francophonie і відбувається протягом Каннського міжнародного кінофестивалю. У рамках програми проводиться робота з професійними консультантами над проектом, а також низка зустрічей з представниками топових фондів, копродакшн-маркетів та форумів.

З моменту створення у 2009 році, в La Fabrique взяли участь 108 режисерів та продюсерів із 52 країн. Щороку до участі відбирають 10 кінопроектів (перший або другий художній фільм режисера).

Читайте також: Про Олеся Ульяненка знімуть документальний фільм

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe