Читомо > Новини > Amazon зніме серіал за «Темною вежею» Кінга

Новини

Amazon зніме серіал за «Темною вежею» Кінга

26.02.2018 0 Автор:

За четвертою книжкою серії «Темна вежа» Стівена Кінга Amazon зніме серіал. Про це повідомляє видання Den of Geek.

Продюсером серіалу стане Ґлен Маццара«Я був прихильником Стівена Кінга протягом десятиліть, і можливість адаптувати «Темну вежу» у серіал є великою честю для мене», — зізнався він.

Виконавчими продюсерами будуть: Аківа Ґолдсмен, Джеф Пінкнер, Рон Говард і Браян Ґрейзер. Пілотний сценарій написав Андерс Томас Єнсен, також він виступить в ролі виконавчого продюсера.

Серіал розповідатиме історію Роланда та його першу пригоду в ролі юного стрільця з четвертої книжки серії «Чаклун та сфера: Темна вежа IV» (The Dark Tower IV: Wizard and Glass).

«Серіал, який вони роблять… Подивимось, що з цього вийде. Це буде повне перезавантаження, це просто треба буде побачити», — сказав Кінг.

«Темна вежа» — серія із восьми романів, написаних американським письменником Стівеном Кінгом у період між 1970 і 2012 роками. За мотивами серії данський кінорежисер Ніколай Арсель зняв науково-фантастичний фільм-вестерн. Прем’єра стрічки відбулася 31 липня минулого року в Музеї сучасного мистецтва у Нью-Йорку. У широкий прокат фільм вийшов 4 серпня.

Раніше Читомо повідомляло, що американський телеканал Syfy Universal зніме серіал на основі новели автора «Гри престолів» Джорджа Мартіна «Летючі крізь ніч» (Nightflyers).

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe