Читомо > Новини > Будинок Гаррі Поттера виставили на аукціон

Новини

Будинок Гаррі Поттера виставили на аукціон

31.08.2017 0 Автор:
Будинок, у якому знімали домашні сцени з Гаррі Поттера, виставили на продаж. Ціна маєтку на аукціоні – 1,3 млн доларів США.
.
У ньому є мебльовані кімнати, камін, садок і навіть та сама комірка під сходами, де й жив головний герой фільму. Старовинний маєток, зведений ще в XIV ст., продається на аукціоні.
.
Harry_Potter_house-7.
Будинок розташований в місті Лавенгам. Шість століть тому тут жив рід де Вер. У фільмі маєток став будинком, де жили батьки Гаррі. Фанати вже давно полюбили це місце, вони постійно приходять до маєтку й роблять знімки на пам’ять. Теперішніх власників така увага втомлює, тож вони й вирішили виставити будинок на продаж.
.
Harry_Potter_house-6.
Рід де Вер був одним із найзаможніших у Британії. Представники цієї родини жили в будинку з XIV по XVII ст. Відомий маєток де Вер не тільки тим, що він з’явився в екранізації Гаррі Поттера. Цей будинок колись відвідав король Генріх VIII під час полювання в 1498 році.
.
Harry_Potter_house-2.
Окрім того, графу Едуарду де Вер, відомому державному діячу, частина літературознавців приписує авторство творів, що залишилися в історії як твори Вільяма Шекспіра.
.
Як повідомлялося раніше, У жовтні цього року видавництво Bloomsbury опублікує дві нові книжки про всесвіт Гаррі Поттера. Вони будуть присвячені 20-річчю серії.

Нагадаємо, що 31 липня 2016 року вийшла восьма частина Поттеріани – п’єса «Гаррі Поттер і прокляте дитя» («Harry Potter and the Cursed Child»). Попередня книжка «Гаррі Поттер і смертельні реліквії» з’явилася у 2007 році. Авторка Джоан Ролінґ тоді повідомила, що це заключна сага про Гаррі Поттера.

Раніше повідомлялося, що італійська студія Triangle працює над фільмом «Волдеморт: Походження спадкоємця» («Voldemort: Origins of the Heir»), кошти на який зібрано за допомогою краудфандингової плаформи KickStarter.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe