Читомо > Новини > «Чарлі та шоколадна фабрика» стане персоналізованою

Новини

«Чарлі та шоколадна фабрика» стане персоналізованою

09.12.2017 0 Автор:

Відома в усьому світі книжка Роальда Дала «Чарлі та шоколадна фабрика» перетвориться на персоналізоване видання «Мій золотий квиток». Проект втілила американська компанія Wonderbly, що спеціалізується на персоналізованих виданнях.

Раніше персоналізація книжок означала лише вписування імені власника на сторінки книжки. Проте Wonderbly розширює можливості персоналізації та завдяки підтримці компаній Google Ventures, Greycroft та своєму підходу до сторітелінгу, продала уже понад 3 млн книжок по всьому світу, що виходить за межі «підписування» книжок. У попередніх виданнях розробники намагалися розширити і доповнити оповіді супутниковими даними, що стосувалися місця / країни перебування дитини. Цього ж разу Wonderbly пропонує різні історії і доповнення до основного сюжету — відповідно до імені дитини.

«Персоналізоване занурення у книжку – має відповідати формату, тож не завжди це доречно. Персоналізація має відповідати меті, робити історію правдивішою», – діляться задумом автори проекту в інтерв’ю для FastCompany. За словами правовласників, це — справжній «реінжиніринг книг».

Сьогодні «Золотий квиток» коштує 30–36 $ залежно від палітурки і може мати 36–40 сторінок, залежно від імені дитини. В Україні персоналізовані книжки представлені лише російськомовними версіями видань Clever Books і поки базовані лише на іменній персоналізації.

Також читайте: Великий добрий велетень британської літератури Роальд Дал

Джерело: FastCompany

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe