Читомо > Новини > Книжковий Арсенал оголосив програму заходів

Новини

Книжковий Арсенал оголосив програму заходів

26.04.2017 0 Автор:

Книжковий Арсенал-2017 оголосив програму подій, що відбуватимуться в рамках фестивалю в період з 17 по 21 травня цього року.

Ознайомитися з деталями програми можна на офіційному сайті фестивалю. Всю інформацію організовано в зручну інтерактивну таблицю та систематизовано по тематичних розділах.

арсенал

Читайте також: Куратори Книжкового Арсеналу про те, що буде на цьогорічному фестивалі

Як повідомлялось, 2016 року VI Книжковий Арсенал відвідало 93 тисячі людей – кількість, що встановила новий фестивальний рекорд, а в межах фестивалю пройшло 13 виставок книжкових ілюстрацій, живопису, графіки, плакатів і 23 спеціальні проекти.

2016 року ажіотаж видавців поставив під питання розширення торгової, активність літературної та загалом культурної спільноти у контексті проведення заходів – створив потужний фестивальний потенціал.

Нагадаємо, 2015 року на Книжковий Арсенал приїздила лауреатка Нобелівської премії Світлана Алєксієвич. Цього ж року вперше були помітні величезні черги на вхід, а видавці намагалися застосувати антикризові стратегії.

Тим часом 2014 року організатори та видавці мали лише 2 місяці на підготовку, фінансові труднощі, напружене політичне та, відповідно, інформаційне тло. Попри досвід Євромайдану, окупацію українських територій, на цьому тлі проведення культурної події набувало зовсім інших смислів, але разом із тим програма й візуальна складові були насичені.

2013 року Книжковий Арсенал тривав 9 днів, а фестиваль відвідало лише 35 тис. людей, що у рамках столиці небагато.

Читайте також: 10 зіркових гостей Книжкового Арсеналу-2017

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe