Читомо > Новини > Моряково-поетичні “Нариси бурси”

Новини

Моряково-поетичні “Нариси бурси”

25.02.2010 1 Автор:

Навздогін до попередньої новини-інтерв’ю, у якому шрифтовий дизайнер Дмитро Растворцев розповів про розроблення шрифтів до книжки Антона Санченка «Нариси бурси», ми показуємо про що, власне, йшла мова.

ьь

2SanchenkoBookж

дд


Картиноюмаслом назвали ті юзери, які вже бачили нову і першу (?) електрокнигу українського мореніста, що вийшла у серії «Бібліотека піксельних книжок». Зі всією повагою і читацькою жадобою до творчості Антона Санченка ми з певністю можемо сказати, що це найкраща його книжка. Звісно, за оформленням, бо прочитати її поки що не змогли, крім невеличкого уривка за цією адресою. За уривком зрозуміло, що Херсон — місто південне й часто засніжене, без жодної снігозбиральної машини. «І коли трапляються такі ось як цієї зими хуртовини, Херсон лише курсантами і рятується».

Анотація багатообіцяюча – збірка оповідань і нарисів про курсантів морехіодного училища. Крім того, оповідання доповнені Словничком для поетів та Словничком для матросів, у яких тлумачаться незрозумілі для них слова. Бо поети й матроси – два різних полюси. Хто зна… Можливо, коли нам таки вдасться замовити 302-х сторінкову «лялю», попередньо написавши самому автору лист-прохання на адресу cult@meta.ua , то про поетично-морякові полюси ми довідаємося більше. Але ж за гроші цікавіше? Експериметатор і новатор у розповсюдженні книжок Антон Санченко пропонує перерахувати гроші з найближчого терміналу поповнення рахунків мобільних операторів на свій рахунок U224274841702.

лл

3SanchenkoBookж

ддддд

бб

4SanchenkoBook


ьььь

Ми ж, залишаючи фетишистами паперових версій, мріємо почитати її у консервативний спосіб, взявши в руки й зашелестівши сторінками.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Jivga
    26.02.2010 в 12:32 am

    Антон не перестає приємно дивувати своїми книжковими витівками! Він молодчина! Щодо оформлення, то “Баркароли” та “Весілля з Європою”, що вийшли раніше друком у “Факті” мені теж страшенно подобаються. Особливо “Весілля”, де частина тексту набрана шрифтом, стилізованим під друкарську машинку 🙂 Тематика його оповідань мені дуже близька, то ж чепкаю на паперову версію книги!

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe