Читомо > Новини > Оголосили фіналістів конкурсу перекладів Metaphora-2017

Новини

Оголосили фіналістів конкурсу перекладів Metaphora-2017

30.08.2017 0 Автор:

Журі конкурсу перекладів Metaphora-2017 оголосило список цьогорічних фіналістів. Про це повідомляється на офіційному сайті конкурсу.

Отже, до цьогорічного фіналу потрапили такі переклади:

free-writing-concept-vector-illustration

Як відомо, на конкурс премії Metaphora-2017 приймалися переклади есеїстики з європейських мов (окрім російської) авторів ХХ-ХХІ ст., які на момент подання перекладу є живими. Також приймалися переклади поезії з давньогрецької та латини.

Приймалися до розгляду переклади, що раніше не виходили друком і не оприлюднювались українською мовою в електронному вигляді. Кількість перекладів від одного учасника, який подає твори на премію, не обмежена.

Переможець премії отримує гонорар, еквівалентний $600. Будуть вручені дипломи п`яти кращим перекладам у кожній номінації, цінні подарунки за особливі переклади.

Також оголошується «Премія пам`яті Нонни Сорокіної з перекладу поезії та есеїстики із сербської або хорватської мов», з преміальним фондом у 6000 гривень.

Вручення премії відбувається впродовж вересня 2017 року на спеціальній церемонії, місце і час якої буде оголошено окремо.

Читайте також: Некласична класика, або 4 переклади з давніх мов

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe