Читомо > Акції > (Папір + «Дракон»*) ? Терпіння = Дизайнерська штуковина

Акції

(Папір + «Дракон»*) ? Терпіння = Дизайнерська штуковина

27.09.2010 2 Автор:

«Дракон»* – класний полімерний клей, який «майже» не прилипає до рук

Виставка «Папір. Перевтілення» вирізнилась ще й двома мистецькими майстер-класами.

Відразу після офіційного відкриття, шампанського, пиріжків від Іри Батуревич і цукерок розпочався майстер-клас Лілі Тєптяєвої. Творчакова й незвичайна дівчина з Коломиї показала, як зекономити кілька гривень на листівках. Можна зробити свої, не менш крутяцькі для рідних, друзів і коханих. Всі, хто лишився на майстер-класі, або ж наперед знали, для кого готується листівка, або ж вирішили безпосередньо під час роботи.

Спочатку Ліля показала свої відкритки, а потім розповіла, як їх виготовляти. Для цього потрібно було: кольоровий папір (бажано картон), різачки, ножиці, скоч, кольорові шнурівки. Не завадило б Ліліної енергетичності й генерування ідей.

Було приємно, що за Лілею спостерігали з однаковою зацікавленістю люди різного віку й різних досвідів. Тому цікаві ремарки про львівських художників від знавців мистецького бомонду тільки додавали сил юним початківцям у справі виробництва листівок.

Ось що з цього вийшло:

Замовляйте ексклюзивні листівки у Лілі – і дешевше, і незвичайніше.

Трошки терпіння, трошки фантазії та трошки повідшкрібати від рук полімерний клей – і у вас вийде симпатична паперова штуковина – коробочка-скринька, декорована паперовими квітами…

Щоб класно провести час у минулу неділю, треба було:

а) приїхати на 17 Форум видавців у Львові;

б) прийти о 12.00 за адресою м. Львів, вул. Коперника, 40а;

в) в усьому дослухатися порад і рекомендацій Асі Гонци.

Купи кольорового паперу і картону, клей, ножиці, лінійки на столі й зграйка дорослих дівчат і хлопців кругом столу, зайнятих, здавалося б, дитячою справою. Так весело і невимушено проходив майстер-клас з паперової пластики від черкаської майстрині Асі Гонци.

Кому не було під силу здійснити карколомні повороти страшенно гострими різаками, тому Ася залюбки допомагала. У пригоді стали і її вихованки з приватної студії ART-студії «Глорія» Резолюта Оленка й Жук Дар’я.

Всього лише година часу – і в усіх учасників заходу в руках опинилися чудові скриньки власної роботи. Короткий фотосет, пиріжки терпеливим майстрам-початківцям та слова подяки, адресовані майстрині – і всі знову побігли львівською бруківкою у власних справах з маленькими сувенірами в сумках на згадку про Львів.

До слова, майстер-класи проходи на базі паперової виставки, кожен відвідувач якої упевнився: умілі руки з паперу можуть творити дива!

Наталка Мехед

Фото Жені Перуцької, Лілі Тєптяєвої, Марії Савоскули

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. abyrvalg
    28.09.2010 в 7:58 am

    а одного столу явно не хватало

  2. liljaart
    29.09.2010 в 6:52 pm

    …тому в хід пішли коліна, підвіконня і сходи ))

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe