Читомо > Новини > Роспечать взялася за книжників окупованого Криму

Новини

Роспечать взялася за книжників окупованого Криму

26.08.2014 0 Автор:

Федеральне агентство з друку і масових комунікацій (Роспечать) активно взялося за  кримських книжників.

Так у липні в Алушті пройшла спеціалізована медіаконференція з проблем періодики й видавничої справи. У конференції взяли участь більше 50 топ-менеджерів видавничих домів і дистриб’юторських компаній з різних регіонів Росії і з окупованого Криму, експерти ринку преси, керівники громадських організацій галузі, відповідальні співробітники Федерального агентства з друку і масових комунікаціях, ФГУП “Пошта Росії», журналісти.

«З метою просування російських видань на возз’єднаних території прийнято рішення звернутися до видавців Росії з пропозицією реалізувати в Криму комплекс спеціальних заходів, що включають ознайомлення населення з власними видавничими проектами та організацію промоакцій в торгових мережах», ?йдеться у повідомленні.

Окрім того, в окупованому Криму планується серія семінарів-тренінгів для представників бібліотек, видавництв, ЗМІ та книготорговельних підприємств за технологіями просування читання.

Як стверджують у Роспечаті, фахівців книжкової справи Криму познайомлять з сучасними методами просування читання.

Заняття будуть проходити у формі майстер-класів, лабораторних практикумів, лекцій, круглих столів, ділових ігор, тренінг-майстерень.

Для того, щоб знайти організатора заходів у Криму, Роспечать навіть оголосила конкурс на порталі держзакупівель. Заявки на участь приймаються до 19 серпня, а переможця електронного аукціону назвуть 25 серпня. Початкова вартість держконтракту – 885 тис. рублів.

Як повідомлялось, Роспечать на підтримку читання у Росії в 2014 році виділила близько 29 мільйонів рублів.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe