Читомо > Новини > Що купували на Форумі видавців

Новини

Що купували на Форумі видавців

26.09.2016 0 Автор:

Ярмарок на Форумі видавців завжди велелюдний і тісний. А особливо, коли юрба читачів намагається дістати автограф Беґбедера, секунду його усмішки і пригорщу приємних французьких слів. Звісно, площі великих видавництв розширились, як і кількість покупців, але декому таки не вистачило снаги і терпіння дочекатися маленької прогалини, аби втиснутися наперед і видивитися бажану книгу. Читомо дізналося, що вподобали читачі та які книги понесли додому.

Аліна, львів’янка

DSC_0437_700x464

Я вже не маю сили. Я, певне, другий раз на Форумі. Купила точно не все, що хотіла. Дуже великий вибір, очі розбігаються. За самою обкладинкою ти не можеш зрозуміти, що це за книжка. Потрібно відкрити, почитати який відгук, якусь рецензію. Ти не маєш часу, не маєш можливості, бо юрба людей. Щодо цін… З погляду мене — не кусаються, а з погляду когось старшого віку, то, напевне, так. Я купила по 125, по 80 гривень книжки, то не мало, але й не багато. У наш час відносно долара — це взагалі копійки. Я купила дитячу літературу і книгу про Генрі Форда. Мені цікава історія людини, яка, напевне, змінила світ, людина, яка досягла успіху своєю ідеєю. Імперія Форда тримається досі, це не те, шо через покоління розпалося.

Читайте також: Книги, що надихають на суспільні й особистісні реформи

Данило, школяр

DSC_0442_700x1057

Я прийшов на Форум, щоб купити цікавих книжок. Купив дві книжки Томаса Тімайєра «Хроніки шукачів світів. Місто заклиначів дощу» та «Хроніки шукачів світів. Палац Посейдона». Я ще не читав нічого з цієї серії. Люблю пригодницькі книжки. А ще я куплю дві книжки видавництва А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, це «Фантастичні звірі і де їх шукати» та «Квідич крізь віки». Я люблю книжки про Гаррі Поттера і прочитав усі.

Читайте також: 10 фактів про нову книжку «Гаррі Поттер і прокляте дитя»

Максим, пінгвін

Я на Форумі вперше, але я люблю читати книжки. Мені подобається Стівен Кінг. Нещодавно відкрив його для себе як досить хорошого письменника, тому ще не прочитав багато його текстів. Я придбав одну його книгу, мені сподобалось.

DSC_0443_700x464

Читайте також: Піраміда письменників, наркотики й книжки Стівена Кінга

Христина, пінгвін

Я теж на Форумі вперше. Читаю книжки в електронному вигляді. Авторів не пам’ятаю, але знаю, що читаю щось, пов’язане з психологією. З художньої літератури читаю тільки романи. Остання книжка, яку я прочитала — «50 відтінків сірого». Фільм не такий, як книжка, книжка сподобалася більше.

Орест, пенсіонер

DSC_0451_700x1057

Я прийшов до лікаря, мали кров мені поміряти, але сказали, що треба почекати до третьої. Вони десь то мали написати. Нема порядку. А очі я перевірив, послали мене до лікарні, бо я завше багато читаю і очі слабнуть. Я прийшов за історичними книжками. Я не можу собі дозволити купити за 100-200 грн. Мені дали знижку на 20 грн, книжка була 40, а я купив за 20. Я вибрав ту, яка мене цікавить — Сергій Плачинда «Лебедія» — ця книжка про альтернативну сучасну історію України. Я вважаю, що свою історію повинен знати кожний, і якщо він буде знати її достовірно, то буде значно краще нам всім.

Читайте репортажі із фестивальної частини Форуму видавців №23, а також із ринкової. 

Читомо не вперше робить опитування відвідувачів книжкових виставок,

зокрема минулого року ми дізнавались, 

Що купували на Форумі видавців читачі третього віку,  а також

Що читають наймолодші відвідувачі Різдвяного Арсеналу.

Чільна світлина – фрагмент афіші 23 Форуму видавців, 
розроблений творчою майстернею «Аґрафка».
Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe