Читомо > Новини > Створи власне видання і виграй поїздку до Варшави

Новини

Створи власне видання і виграй поїздку до Варшави

24.05.2011 0 Автор:

Фундація Нові Медіа за сприяння Мережі Центрів Європейської Інформації організовує загальноукраїнський конкурс з е-журналістики та частково – видавничої справи, «МАМ Формат: європейські цінності».  До 15 вересня 2011 року організатори чекають на взірці кращих електронних видань, що відповідають зазначеній тематиці та створені за допомогою можливостей сервісу МАМ. Мета цих змагань – ознайомити молодих людей зі світом засобів масової інформації через відкриття таємниць їх створення, відкрити нові таланти та популяризувати ідеали чесної, професійної, аполітичної журналістики.

До участі запрошуються усі охочі, чий вік обмежується проміжком 15-25 років. Брати участь в Конкурсі може кожна шкільна і студентська редакція, євроклуби, учнівські парламенти, самоврядування, громадські організації, які знаходяться в Україні і в яких діє редакція чи гурток журналістики, а також окремо зареєстрована редколегія у сервісі mammedia.com.ua.

Створений проект носитиме назву «мультима», з прикладами яких можна вже ознайомитися на сайті МАМ. За словами організаторів, перевагу журі надаватиме тим виданням, що, окрім якісних матеріалів, демонструватимуть максимальне використання можливостей сервісу і представлять різні види контенту – текстовий, зображальний, мультимедійний.

За найкращі мультимедійні газети призовий фонд передбачає окрім цінних призів за другі і треті місця – участь переможця у міжнародному медіа-таборі у Варшаві 01-12 жовтня 2011 р. Детальніша інформація про Конкурс знаходиться на сайті проекту, гарячі запитання та бажання участі Ваших редакцій просимо зголошувати на mammedia.ua@gmail.com.

Партнери Конкурсу: Мережа Центрів Європейської Інформації, Львівський Міжнародний Форум Видавців, інтернет-газета «Погляд», видавництво «Крок», газета «Галичина», Міжнародний Поетичний Фестиваль Meridian Czernowitz, культурницький часопис «Читомо», Центр Творчості Дітей та Юнацтва Галичини, книгарня «Є» (Львів), молодіжний медіа-проект «П’ятниця» та юрійзавадський.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe