Читомо > День > Трохи Сумно?го читання у Ятках

День

Трохи Сумно?го читання у Ятках

18.03.2010 5 Автор:


Поза 1. «Багатофункціональність» Ятки – це прекрасне місце не тільки для купівлі-милування рукотворними коралями, сережками, браслетами, калейдоскопами, сумочками, а й для превеселого читання. (Межигірська, 22)

.

12_bogdan_logvynenko_knygy

.

.

Поза 2. «Варто бути уважнішим» Якщо ваш партнер під час читання відволікається від книжки на всяке ятківське збіжжя або на вас, потрібно сміливо вказати, що варто бути уважнішим саме до читаного. На все інше час знайдеться.

.

11bogdan_logvynenko_knygy

.

.

Поза 3. «Цементація інформації» Відволіктись від книжкових істин надзвичайно легко, тому під час такої «перерви» психологи радять розповідати свої враження про читане, адже тоді інформація запам’ятовується і начебто «цементується».


14_bogdan_logvynenko_knygy

.

.

Поза 4. «Попередження» При читанні краще не бути надто близькими, особливо якщо обрані вами книжки ліричо-сонячна поезія Б. І. Антонича «Три перстені» про вічне й високе й новий роман О. Ульяненка «Там, де Південь» про не надто витончені способи близькості.

.

8_bogdan_logvynenko_knygy

.

.

Поза 5. «Небезпечне відтворення» Якщо ви дуже вразливі, сприйнятливі читачі, то після занурювання в істини вищезгаданих книжок і після нехтування «Попередженням» ви можете почати відтворювати сюжети. Особливо, якщо ще за Ульяненком…

.

9_bogdan_logvynenko_knygy

..

Поза 6. «Небезпека не зникає» І навіть у фірмових пальтечках небезпека відтворення сюжетів не зникає, а, здається, навпаки.

.

3_logvynenko

.

.

Поза 7. «Сумно?» Воно так зазвичай завжди: спочатку весело, а потім надовго «Сумно?».

.

.3_bogdan_logvynenko_knygy

.

.

Поза 8. «Власні послідовники» Після гарячих відтворень укрсучлітри у вас можуть з’явитися власні послідовники, яких мусиш тоді доглядати, плекати, леліяти на Сумно(?)му досвіді і, звісно, вчити читати!

.

7_bogdan_logvynenko_knygy

.

.

Поза 9. «Читання як забавлянка» Перед тим, як вчити послідовників читати необхідно, щоб у них з’явився до цього якийсь інтерес. По-перше, постаратись пояснити, що читання – вельми важлива й корисна забавлянка, яка знадобиться у житті. По-друге, варто читати якомога більше цікавих казочок, історій, віршів. І знову ж таки, вчити читати на романах О. Ульяненка малих послідовників краще не треба…

.

5_bogdan_logvynenko_knygy

.

.

Поза 10. «Знову читання як забавлянка» …а то якщо ваші послідовники дуже чуттєві і сприйнятливі й захочуть повторити сюжетні повороти роману. Вам тоді точно буде не весело.

.

6_bogdan_logvynenko_knygy

.

.

Поза 11. «Без коментарів» І хочете сказати ми не попереджали? (Комітет суспільної моралі на «Читомо»)

.

4_bogdan_logvynenko_knygy

.

.

Поза 12. «Сумно? Чого?» Коли в книжці на останній сторінці написано «Сумно?», то це вже не настільки сумно, як здається.

.10bogdan_logvynenko_knygy

.

Текст huha.mohovynka

Світлини Жені Перуцької

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. я
    18.03.2010 в 5:03 pm

    тралялялялялялляяяяяяяяяяяя

  2. Алла
    18.03.2010 в 7:28 pm

    Щось захтілося почитати… )
    Гарні фотки 🙂

  3. kotok
    19.03.2010 в 12:50 am

    5, 9, 11 – отлично)

  4. Jane
    22.03.2010 в 10:50 pm

    дуже кльово) радісно, цікаво і ідейно;)*пішла читати*

  5. Богдан
    04.04.2010 в 12:29 am

    Після фоток … захотілось закрити ноутбук і зайнятись зовсім не читанням

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe