Читомо > Новини > У Києві стартує школа з культурного менеджменту

Новини

У Києві стартує школа з культурного менеджменту

04.10.2017 0 Автор:

16 жовтня у Києві стартує двомісячний курс Creative Management Camp для культурних менеджерів. Підприємці, активісти культури і керівники проектів навчатимуть колег розробляти концепцію проекту, визначати і приваблювати свою аудиторію, складати бюджет, формувати бізнес-модель, працювати з інструментами дизайн-мислення і фандрейзингу.

8 тижнів слухачі курсу будуть генерувати ідеї, моделювати, практикувати, вивчати кейси культурних та соціальних ініціатив, ходити в гості до організаторів, створювати прототипи проектів та постійно експерементувати. Для навчання набирають групу з 20 студентів.

CMC5

Читайте також: 8 настільних книг для культменеджерів

«Для кожного курсу Creative Management Camp ми розробляємо нову програму, адже кожна група студентів унікальна і потребує різних підходів, – зазначають організатори. – Методики і розклад дуже гнучкі, тому самі учасники можуть впливати на інтенсивність і насиченість курсу. Всі отримані знання ми намагаємося застосовувати на практиці, а на найактивніших чекають консультації, корисний нетворкінг та вакансії від культурних проектів».

Менторами курсу стануть підприємці, активісти культури і керівники проектів, серед яких – організатори Atlas Weekend, «Мистецького Арсеналу», арт-простору Plivka, агентства Gres Todorchuk PR, креативного простору Chasopys, онлайн-журналу «Платформа», інклюзивного табору Space Camp і студії віртуальної реальності Sensorama Lab.

Читайте також: 10 помилок у просуванні культурних проектів та як їх уникати

Подати заявку можна до 14 жовтня. Більше про програму курсу можна дізнатися на офіційному сайті Creative Management Camp.

 

Раніше Читомо підготувало огляд проектів та дізналося, як з’являються письменники, літературні менеджери і видавці без профільної освіти.

Вам також буде цікаво згадати 10 порад для літературних фандрайзерів і 5 cпособів вдосконалити англійську мову від редакторів, перекладачів і менеджерів культури.

Дізнайтеся також, про кураторство у сфері культури.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe