Читомо > Новини > Українського школяра в екранізації «Щигля» зіграє Фінн Вулфард

Новини

Українського школяра в екранізації «Щигля» зіграє Фінн Вулфард

18.01.2018 0 Автор:

Студії Warner Bros. та Amazon Studios екранізують роман американської письменниці Донни Тарт «Щиголь». Роль українського школяра у фільмі зіграє Фінн Вулфард, повідомляє Hollywood Reporter.

У стрічці буде дві сюжетні лінії. Одна фокусуватиметься на тому, як юний Тео намагається змиритися із втратою матері, яка загинула під час теракту в Музеї мистецтва Метрополітен. Друга — про дорослого Тео, який хоче повернути знамениту картину.

81PJRw8JJLL

Роль Тео зіграє американський актор Енсел Елгорт. У ролі молодого Бориса, українського школяра-баламута, який теж втратив матір і який знайомить Тео з алкоголем і наркотиками, зніметься канадський актор Фінн Вулфард, відомий за роллю у серіалі «Дивні речі».

Також у фільмі зіграють: Сара Полсон, Джеффрі Райт, Люк Вілсон та Анеурін Барнард.

Режисер стрічки — Джон Кровлі, продюсери: Ніна Якобсон та Бред Сімпсон з кінокомпанії Color Force. Зйомки картини розпочнуться вже цього місяця.

Як повідомляло Читомо, днями у мережі з’явився 52-хвилинний фанатський фільм про молодого Волдеморта «Волдеморт: Походження спадкоємця» (Voldemort: Origins of the Heir).

Чільне зображення: wattpad.com

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe