Читомо > Новини > Укрпошта запроваджує знижки для видавців і редакцій

Новини

Укрпошта запроваджує знижки для видавців і редакцій

06.01.2018 0 Автор:

Укрпошта анонсувала запровадження системи знижок для залучення нових клієнтів до своєї послуги «Пріоритетна викладка періодичних друкованих видань». Про це повідомляє прес-служба Укрпошти.

За результатами наради, яку провели наприкінці грудня Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) та ПАТ «Укрпошта», з’явилася пропозиція для нових клієнтів послуги – знижка на 16,7 – 25%, в залежності від формату домовленостей:

  • для видавців та редакцій, що розпочали співпрацю за послугою до початку 2018 року та мають намір розміщувати видання наступні 12 місяців, знижка складатиме 25%.
  • для видавців та редакцій, що розпочали співпрацю за послугою вже з початку 2018-го року та мають намір розміщувати видання наступні 12 місяців, передбачено знижку 16.7%

Також Укрпошта повідомляє, що за один квартал дії послуги нею вже скористалися понад 60 видавництв/редакцій, тож у підприємстві обіцяють бути гнучкими у питанні обчислення фінального розміру знижки – тому що зацікавлена отримати клієнтів на тривалий термін користування послугою «пріоритетна викладка».

Нагадаємо, що з 1 жовтня 2017 року Укрпошта пропонує видавцям нову послугу «Пріоритетна викладка періодичних друкованих видань», створену для популяризації цих видань у відділеннях поштового зв’язку.

Вона передбачає розміщення поліграфічної продукції (газети, журнали тощо) на спеціальній стійці-стенді з кишенями (місцями) і встановлення її у найбільш видному та зручному для відвідувачів місці.

Читайте також: З початку року 374 видавці подали документи до Державного реєстру

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe