Читомо > Новини > Відкрита лекція від Олега Романенка

Новини

Відкрита лекція від Олега Романенка

11.04.2010 2 Автор:

ЯК ЖИВЕТЬСЯ НАЙМОЛОДШОМУ УКРАЇНСЬКОМУ ВИДАВНИЦТВУ
І ЯК ВДАЄТЬСЯ ТРИМАТИСЯ НА ПЛАВУ?
(інтерактивна лекція Олега Романенка)
Інститут журналістики (вул. Мельникова 36/1)
аудиторія № 22

У четвер, 15 квітня о 16:00 у приміщенні Інституту журналістики у рамках Першого фестивалю молодих видавців і редакторів відбудеться лекція Олега Романенка, автора трьох поетичних збірок, лауреата кількох літературних конкурсів, ідеолога та засновника наймолодшого українського видавництва «Маузер».

Книжки від «Маузера» – це справді якісна літературно-поетична зброя, якою видавництво влучно «стріляє» у читача з 2007 року. Першим та найгучнішим таким пострілом стало видання унікальної антології українських поетів-двотисячників «Дві тонни». Оригінальним стало також видання аудіо диску «Хлопчик-дівчинка» з поезією двотисячників, читаною під музику.

На візитівці Олега Романенка зазначено: директор дискурсу, креативщик, PR- та event-менеджер, літературний редактор, коректор, кур’єр, бухгалтер, менеджер з розповсюдження, секретар та офіс-менеджер. Він – справжня людина-видавництво, для якої видавнича діяльність – це азартна справа. Олег розкаже, якими набоями заряджає свій «Маузер», і як йому вдається влучати в ціль, видаючи нові цікаві книжки.

Контактна особа: Гринь Євгенія, тел.: (095)371-01-16

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. Ярослав Саландяк
    16.07.2011 в 3:22 pm

    Олег!Щоб ти був людинавидавництво треба — щоб(уяви собі)в діловому районі міста офіс Людинивидавництва… Туди заходить споживач і в нього розбігаються очі від пропозицій, — Хочу он ту книгу! Ти запускаєш машину і на очах у споживача 5-10-15…хвилин надрукував-склепав-обрізав…Цілком реальний сюжет.Можу запропонувати кілька Малих мотлохів для початку…

Pingbacks/Trackbacks

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe