Читомо > Аудіо > «Ворошиловград» Жадана в аудіоформаті

Аудіо

«Ворошиловград» Жадана в аудіоформаті

19.02.2015 2 Автор:

Минулого року про роман Сергія Жадана «Ворошиловград» знову заговорили. По-перше, тому що був удостоєний престижної швейцарської літературної премії Jan Michalski Prize. По-друге, BBC Україна спільно з культурною програмою ЄБРР оголосили роман Книгою десятиліття Бі-Бі-Сі. За майже 5 років після виходу роману його переклали російською, польською, німецькою  та французькою мовами, продали кілька накладів українською, за його мотивами створили комікс і йдуть переговори щодо фільму.

А ще 2011 року презентували аудіокнигу «Ворошиловград». Диск із записом тривалістю 17 годин видали у рамках проекту «Аудіокниги для людей із вадами зору» за підтримки Читомо. Наклад розміром 500 примірників розійшовся школами та бібліотеками для незрячих, тому у вільний продаж аудіокнига не потрапила.

Zhadan_vkladysh_back

Читомо вирішило зробити усім нам подарунок і викласти перші розділи книги у вільний доступ.

І якщо ви ще не читали, то маєте можливість послухати.
.

А якщо вам сподобалося, можете придбати книжку у друкованому форматі. Підтримувати українських видавців – завжди в радість).

1010964

Як відомо, аудіоверсія «Ворошиловграда» – четвертий диск в межах проекту «Аудіокниги для людей з вадами зору».

Цю ініціативу започаткували у 2009 році студентки Інституту журналістики КНУ ім. Шевченка.  У рамках проекту до сьогодні вже вийшла поезія Богдана-Ігора Антонича, Пауля Целана, українських футуристів, повість Івана Андрусяка «Третій сніг» вийшла в аудіо форматі, а також підручник «Універсальний журналіст». Попередню аудіокнигу, поезію Леоніда Кисельова, озвучив журналіст Андрій Куликов.

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Комментарі читачів:

  1. 20.02.2015 в 3:15 pm

    закиньте всю, будь ласка)

  2. Marina Zamiatina
    01.12.2017 в 8:07 am

    Ну от чому, чому не можна продавати цілу книжку? У нас так мало аудіокниг українською, тим паче якісних. А ця вже існує. Якісь застарілі уявлення, що аудіокнижки потрібні лише сліпим, і що вони мусять існувати на матеріальних носіях.

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe