Читомо > Новини > З’явився трейлер екранізації «Похиленого будинку» Агати Крісті

Новини

З’явився трейлер екранізації «Похиленого будинку» Агати Крісті

13.10.2017 0 Автор:

У мережі з’явився трейлер екранізації  детективного роману Агати Крісті «Похилений будинок». Відео було викладено на офіційному Youtube-каналі компанії Sony Pictures Entertainment.

Режисером фільму виступив Жиль Паке-Бреннер. Він також працював і над сценарною адаптацією спільно з Джуліан Феллоуз та Тімом Роузом Прайсом.

У головних ролях: Крістиіа Хендрікс, Джилліан Андерсон, Гленн Клоуз, Макс Айронс, Стефані Мартіні, Аманда Аббінгтон і Теренс Стемп.
.

.
Роман було написано Агатою Крітсі в 1949-му році В центрі детективного сюжету — чоловік на ім’я Чарльз, від особи якого ведеться розповідь. У повоєнний час він зустрів симпатичну дівчину Софію з багатої родини. В них зав’язуються стосунки й через два роки, після довготривалого листування, він приїздить до неї в Англію з обручкою.
.

skryuchennyy-domishko_01
.
Але виявляється, що у Софії помер дідусь, багатий бізнесмен і пан зі складним характером, який встиг нажити як капітал, так і ворогів. Сімейний лікар, який оглянув тіло, заявляє, що це вбивство — померлому підсунули ампулу з отрутою. Всі розуміють, що вбивця поруч, і в справу вступає батько Чарльза, який працює в Скотленд-Ярді.

Як повідомлялося раніше, у мережі також з’явився трейлер ще однієї нової екранізації Агати Крісті – роману «Убивство у «Східному експресі».

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe