Читомо > Новини > Українські дизайнери моди йдуть у видавничий бізнес

Новини

Українські дизайнери моди йдуть у видавничий бізнес

17.04.2012 0 Автор:

Відомі українські дизайнери та художники представлять широкій аудиторії своє захоплення літературою та оргінальним вбранням. На Kyiv Publish Fashion Day, який відбудеться 27 квітня, по червоних доріжках Інституту журналістики дефілюватимуть моделі у книжкових вбраннях. Kyiv Publish Fashion Day – проект, який покликаний об’єднати видавничу справу, мистецтво і високу моду.

Дизайнери високої моди Сергій Данчинов (Дім Моди «Idol»), бренд Вронська-Соболєва, Лариса Лобанова презентують ексклюзивні обкладинки для своїх улюблених книг.

Художники з проекту «Переделки» на Kyiv Publish Fashion Day презентують власні моделі одягу з переробленої сировини, підтримуючи сучасний екостиль в мистецтві та моді. Дизайнер Ірина Озаринська на прикладі своїх арт-буків покаже, як може змінитися сама природа одягу, коли плащ, сорочка або плаття одночасно стають книгою, яку можна читати.

 

Букфешн також підтримали українські художники Ірина Жичук і Наталія Дерев’янко, проект «Папинарубашка», співачка і телеведуча Анжеліка Рудницька, художниця Катерина Бруяєвич та Божена Городницька. Що вони представлять на показі – поки секрет, проте лише до 27 квітня)

Усі роботи будуть виставлятися в Інституті журналістики 27-28 квітня. А сам показ «книжкової моди» відбудеться ввечері в перший день фестивалю.

 

 

 

 

 

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe