Читомо > Новини > У жовтні з’являться дві нові книжки про Гаррі Поттера

Новини

У жовтні з’являться дві нові книжки про Гаррі Поттера

20.07.2017 0 Автор:

У жовтні цього року видавництво Bloomsbury опублікує дві нові книжки про всесвіт Гаррі Поттера. Вони будуть присвячені 20-річчю серії.

Перша книга буде називатися «Гаррі Поттер: історія магії – книга виставки» («Harry Potter: A History of Magic – The Book of the Exhibition»). Читачі матимуть змогу дізнатися про шкільні предмети, які вивчали Гаррі та його друзі. Друга книжка називатиметься «Гаррі Поттер – подорож через історію магії». Вона розповідатиме про різноманітні магічні речі – алхімію, чаклунство, єдинорогів тощо.

Також зазначається, що одночасно із публікацією книжок Національна бібліотека Великої Британії запустить спеціальну виставку про всесвіт Гаррі Поттера «Історія магії». Вона триватиме з жовтня 2017 по лютий 2018 року.
.

9780545162074_p0_v2_s1200x630

.
Нагадаємо, що 31 липня 2016 року вийшла восьма частина Поттеріани – п’єса «Гаррі Поттер і прокляте дитя» («Harry Potter and the Cursed Child»). Попередня книжка «Гаррі Поттер і смертельні реліквії» з’явилася у 2007 році. Авторка Джоан Ролінґ тоді повідомила, що це заключна сага про Гаррі Поттера.

Раніше повідомлялося, що італійська студія Triangle працює над фільмом «Волдеморт: Походження спадкоємця» («Voldemort: Origins of the Heir»), кошти на який зібрано за допомогою краудфандингової плаформи KickStarter.

Читайте також: «Прокляте дитя»: Гаррі Поттер і смак розчарування

АР

Поделиться в facebook'е Поделиться вконтакте Поделиться в twitter'е

Щоб залишити свій коментар, будь ласка, увійдіть через аккаунт Vkontakte чи Facebook

Соцмережi
artarsenal bookforum publish messe